Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ από ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; [Βίντεο]

Τι συμβαίνει με τον ήλιο; Μήπως αυτή η διάπυρη σφαίρα που βλέπαμε στο παρελθόν να λάμπει στον ουρανό, δεν είναι πια πραγματική, αλλά ένας ανακλαστήρας;…

Μία περίεργη θεωρία συνωμοσίας βλέπει το φως και παραξενεύει όσους την διαβάζουν… Είναι άραγε μία απίθανη σκέψη ή μία απίθανη πραγματικότητα;

Στο video που ακολουθεί υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτό που βλέπουμε σαν ήλιο και μας φωτίζει και μας ζεσταίνει δεν είναι ο πραγματικός, αλλά κάτι ψεύτικο που χρησιμοποιεί η NASA προκειμένου να κρύψει τον ερχομό του Νιμπίρου.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως η διαστημική υπηρεσία χρησιμοποιεί κάποιο είδος διαστημικού ανακλαστήρα προκειμένου να μας δίνει την αίσθηση του Ήλιου, αλλά χωρίς να είναι αυτός πραγματικά…

Κάτι παρόμοιο έχει ειπωθεί και για την Σελήνη, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ολόγραμμα που κρύβει το πραγματικό φεγγάρι.

Στο video παρακάτω, μας δείχνει ένα τεράστιο κάτοπτρο, που ουσιαστικά είναι ένα Solar Thermal Test Facility. Ένα διώροφο ψηλό κυρτό κάτοπτρο, κατασκευασμένο από 144 διαφορετικά τμήματα καθρέφτη, εξαγωνικού σχήματος και περίπου 18 ίντσες σε διάμετρο.

Solar Thermal Test Facility min

Σύμφωνα με την NASA και τους ερευνητές της στο Flight Center Marshall Space στο Huntsville, αποτελεί μία διαστημική εγκατάσταση, έναν προσομοιωτή, που θα διευκολύνει τους αστροναύτες από τις σκληρές συνθήκες του διαστήματος και θα προσφέρει μία θερμική ισορροπία.

Οι συνωμοσιολόγοι, όμως, υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός σκοπός δεν είναι αυτός που προτείνει η NASA.

Όπως και να έχει, στην αντίληψή μας έπεσε μία παρατήρηση από το Katohika σχετική με τον Ήλιο, ότι αυτός δεν «καίει» όπως παλιά, όταν ήμασταν μικρά παιδιά και προσπαθούσαμε με έναν μεγεθυντικό φακό να εστιάσουμε τις ακτίνες του ήλιου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κάψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι το δοκιμάσαμε και το χαρτί δεν κάηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όπως θα έπρεπε…

Μήπως δεν το κάναμε σωστά;

Είναι μία ένδειξη για κάτι ύποπτο;

Μήπως ο Ήλιος δεν είναι αυτός που νομίζουμε;…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι