Είσοδος στα Windows με κωδικό εικόνας [Βίντεο]

Με τον κωδικό με χρήση εικόνας, μπορείτε να εισέρχεστε στον υπολογιστή σας με την αγαπημένη σας φωτογραφία αντί για έναν συμβατικό κωδικό πρόσβασης που ξεχνάτε συνεχώς. Εσείς επιλέγετε την εικόνα, τις χειρονομίες — κύκλους, ευθείες γραμμές ή πατήματα — που θα χρησιμοποιήσετε και τα σημεία στην εικόνα στα οποία θα τις κάνετε.

Μπορείτε να σχεδιάσετε έναν κωδικό με χρήση εικόνας απευθείας σε μια οθόνη αφής με το δάχτυλό σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι για να σχεδιάσετε τα σχήματα που θέλετε. Κάθε άτομο που έχει λογαριασμό Microsoft στον υπολογιστή σας μπορεί να ρυθμίσει τον δικό του κωδικό με χρήση εικόνας.

Για να ρυθμίσετε έναν κωδικό με χρήση εικόνας

-Σαρώστε από τη δεξιά άκρη της οθόνης προς το κέντρο, πατήστε Ρυθμίσεις και Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή. (Αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετήστε το δείκτη του στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινήστε τον προς τα επάνω, επιλέξτε Ρυθμίσεις και μετά Αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή).

-Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί και μετά στο στοιχείο Επιλογές εισόδου.

-Στην περιοχή Κωδικός με χρήση εικόνας, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη.

-Εισέλθετε με τις πληροφορίες του δικού σας λογαριασμού Microsoft και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη, για να επιλέξετε μια εικόνα και τις χειρονομίες που θα κάνετε.

Δείτε το βίντεο:

'

 

iguru.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι