Τέλος οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Ήρθαν οι ελεύθεροι εγκληματίες [Βίντεο]

Η Ελλάδα, η οποία μέχρι πριν κάποια χρόνια έδειχνε ισχνά σημάδια μερικής προόδου, μετατρέπεται πλέον σε μία φτωχοποιημένη χώρα διορισμένων υπαλλήλων και… ελεύθερων εγκληματιών.

Στο Κέντρο της Αθήνας, την αστυνόμευση έχουν αναλάβει κουκουλοφόροι, ενώ στα σχολεία συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο σε γονείς και μαθητές! Δεν διστάζουν μάλιστα να στήσουν «καραούλι» έξω από τα σχολεία, παρενοχλώντας συνομήλικους τους.

Τα περιστατικά βίας εντός και εκτός του σχολικού προαύλιου δεν έχουν τελειωμό! Τα παιδιά γυρνούν τρομαγμένα στα σπίτια τους αφού νωρίτερα έχουν βρεθεί θύματα των γνωστών-άγνωστων.

Σύμφωνα μάλιστα με προσωπικές εμπειρίες, οι «κεφαλές» των συμμοριών είναι αλλοδαποί!

Οι «ειδικοί» βρίσκουν την αιτία για την αύξηση της εγκληματικότητας στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, προκαλώντας προβληματισμό εν όψει του πρώτου κουδουνιού της χρονιάς που πρόκειται να ηχήσει τις προσεχείς ημέρες, καθώς το φαινόμενο παρουσιάζει έξαρση.

Στην Ομόνοια, πάλαι ποτέ περιοχή σταθμός, στολίδι της Αθήνας ως και τη δεκαετία του 80, «ακμάζει» κάθε λογής παραβατικότητα. Από εκδιδόμενες γυναίκες που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο μέχρι και νεαρούς τοξικομανείς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την δόση τους κάνοντας μπίζνες κλέβοντας περαστικούς.

Και σαν μην έφτανα όλα αυτά, η κυβέρνηση βλέπει την λύση στους διορισμούς στο Δημόσιο!

«Από τα μέσα του 2018 θα προχωρήσουμε στην προκήρυξη γραπτών διαγωνισμών μέσω ΑΣΕΠ για την προσέλκυση νέων επιστημόνων στον Δημόσιο Τομέα», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση σπεύδει να κρατικοποιήσει ακόμα και το μέλλον της νέας γενιάς. Όλοι υπάλληλοι στο Δημόσιο, την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας, ο μοναδικός χώρος που μπορεί να εξασφαλίσει στους νέους μια σχετική ελευθερία κινήσεων και δημιουργίας, παραπαίει λόγω της υπέρογκης φορολογίας.

Η Ελλάδα των δημοσίων υπαλλήλων, των εγκληματιών και των γκέτο! Μία χώρα έτοιμη να περάσει σε καραντίνα ή αλλιώς σε «γύψο», αν θυμηθούμε άλλες εποχές, και εν συνεχεία στα χέρια του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα επιδιώξει να βάλει τάξη μέσω του χάους!

Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το σχέδιο του παγκόσμιου ηγέτη για την Ελλάδα, προσθέτοντας επιπλέον την απομάκρυνση των Ελλήνων από την μοναδική τους προστασία, εκείνη της Παναγίας!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.